• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

8. novembar 2017.

Novi dvoglavi Wood-Mizer edger za manje i srednje drvoprerađivače

Wood-Mizer obaveštava da je novi dvoglavi okrajčivač EG100, sa pogonom na električni motor snage 5,5kW ili 7,5kW sada dostupan.

"Ovo je isplativo rešenje i vredan dodatak za manje i srednje brente, kao što su LT10, LT15, LT20 i brente slične veličine" kaže Krzysztof Kropidlowski, direktor prodaje Wood-Mizer Industries, u Poljskoj. "Korišćenje okrajčivača je jedan od najlakših načina da se poveća produktivnost vaše brente i sa EG100 to može da se postigne po pristupačnoj ceni". Ovaj model omogućava sečenje dasaka do 50mm debljine i 520mm širine, u daske širine do 300mm.

Standardna specifikacija uključuje dva kružna sečiva, od kojih je jedno fiksirano, a drugo je podesivo. Udaljenost sečiva se podešava ručno. Ulazni i izlazni valjci pridržavaju dasku tokom sečenja.

Opciono, EG100 okrajčivač može biti opremljen benzinskim motorom snage 14HP.

Potpuna specifikacija za EG100 se nalazi na ovoj stranici.


Novi EG100 proširuje već široku ponudu Wood-Mizer okrajčivača, koja uključuje EG250, EG300 i EG350 modele, kao i nove TITAN industrijske edgere. EG300 je veoma popularan za industrijsku proizvodnju zbog svoje jake konstrukcije i fleksibilnog dizajna. Sa svojih 5 sečiva, EG300 okrajčivač se lako konfiguriše kao višelisni cirkular.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTIPOVEŽITE SE Online

  

 

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se