• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Wood-Mizer konstantno poboljšava dizajn brenti

13. decembar 2017.

Wood-Mizer konstantno poboljšava dizajn brenti

Nove sedmougaone šine na postolju, koje su razvijene za brentu LX450, od sada će biti dostupne i za druge LT modele.

Uglaste šine na postolju su ojačane, i njihov oblik smanjuje mogućnost da rezni ostaci i piljevina ostaju na postolju za vreme sečenja, što znači da operater ne treba da čisti postolje. Poklopci od nerđajućeg čelika sprečavaju korodiranje, do kog može doći usled hemijske reakcije sa drvnim sokovima i značajno poboljšavaju stanje postolja.

Povratne informacije korisnika su toliko pozitivne, da je Wood-Mizer odlučio da ovu inovaciju osposobi kao jednu od opcija za postolja i za druge LT brente.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTIPOVEŽITE SE Online

  

 

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se