• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Rezanje drveta korisnika pilana u više od 100 zemalja zavisi od širokog spektra Wood-Mizer testera. Za mnoge vrste trupaca neophodne su različite testere za najbolje rezanje. Timovi za testiranje Wood-Mizer testera rade širom Azije, Evrope, Afrike i Amerike na unapređenju tehnologije, najboljeg izbora i profila testere kako bi ispunili najteže izazove rezanja. Bez obzira koje drvo režete, Wood-Mizer ima testere koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Wood-Mizer se bavi proizvodnjom testera za modele brenti proizvedenih od 1987god., i još uvek je jedini proizvođač u svetu koji ima i svoje testere.  Sa ISO 9001 sertifikatom od 2003 god., sistemu kontrole kvaliteta se strogo pridržavaju u svakoj fazi proizvodnje testera. Kvalitet testera se pažljivo prati. Naš ekskluzivni CBN oštrač sa kompjuterizovanom opremom osigurava najviše standarde Wood-Mizer testera.  

Bilo da su vaše potrebe male ili velike, Wood-Mizer testere su pristupačne i dostupne i odličnih performansi. Testere se mogu naručiti u bilo kojoj prilagođenoj dužini. Pet različitih vrsta Wood-Mizer testere postoje: RazorTip, BiMetal,, MaxFlex, DoubleHard i SilverTip. Sve Wood-Mizer testere, sem BiMetala, se mogu lako oštriti i održavati na licu mesta korišćenjem Wood-Mizer oštrilice.

TESTERE

RazorTIP
Stelit tip testere za ekstremno tvrdo drvo
BiMETAL
Visokokvalitetne industrijske testere
MaxFLEX1
Premium testere za sve namene
DoubleHARD
Testere za sve namene
SilverTIP
Ekonomične karbončelične testere za rezanje
StartCUT
Најекономичнија оштрица

OPREMA ZA ODRŽAVANJE TESTERE

OŠTRILICA
Oštri vaše testere
RAZMETAČ
Održavajte kvalitet zuba testere
KAMEN ZA OŠTRENJE CBN
Visokokvalitetan profilisan kamen za oštrenje

Najnovije vijesti

Kompanija Wood-Mizer je predstavila svoje najbolje mašine i rešenja za obradu drveta na sajmu LIGNA 2023

25. maj 2023.

Kompanija Wood-Mizer je predstavila svoje najbolje mašine i rešenja za obradu drveta na sajmu LIGNA 2023

Tokom najvećeg evropskog sajma drvne industrije LIGNA, kompanija Wood-Mizer je predstavila svoju kompletnu ponudu proizvoda za preradu drveta, uključujući poznatu seriju mašina za obradu drveta i opreme za izradu gotovih proizvoda od drveta. S 40 godina stručnosti u proizvodnji vrhunskih brenti, kompanija Wood-Mizer razvija seriju Woodworking kako bi potvrdila svoj moto, Od šume do konačnog oblika. Među najprodavanijim modelima, kompanija Wood-Mizer je predstavila svoje najnovije mašine i rešenja za drvnu industriju – blanjalicu MP280 i testeru za ploče MS750.         




Izum Boa Martensona, osnivača kompanije MOReTENs – mašine i oprema za obradu drveta, stekli su široko priznanje i popularnost među profesionalcima i amaterima koji traže svestranost, preciznost i izdržljivost po pristupačnoj ceni. Od 2017. Kompanija Wood-Mizer razvija kompaktnu i laganu ponudu mašina za obradu drveta koje se distribuiraju, pruža znanja u dizajnu i proizvodnji mašina i proizvodi mašine za obradu drveta koje se isporučuju putem mreže iskusnih trgovaca i distributera gotovo u celom svetu.

Mašine za obradu drveta su za brzu i efikasnu proizvodnju gotovih proizvoda od drveta kao što su podne ploče, paneli i rezana građa, okviri za vrata i prozore, letvice i još mnogo toga. One su savršen alat za svakog drvoprerađivača, od početnika koji tek uči, do velikih kompanija traže efikasnije načine proizvodnje.


'

Asortiman mašina za obradu drveta predstavljenih na sajmu LIGNA 2023 uključuje i četvorostrane MP360 i MP280 (novi proizvod) blanjalice/profilirke za oblikovanje, dvostrane MP200 blanjalice/glodalice, MP220 blanjalice/glodalice/cirkulare, MP160 debljače, MP180 višenamenske blanjalie i cirkulare za ploče MS750 (novi proizvod). Osim spomenutih jedinica za obradu drva, kompanija Wood-Mizer je predstavila novu liniju MES Dust Collection System za efikasno uklanjanje piljevine i otpadaka u radionici. Ponuda uključuje sve potrebne alate i pomoćnu opremu iz Wood-Mizer kataloga ALATI–TOOLS, poput ravnih, profilnih i spiralnih noževa, vertikalnih i horizontalnih reznih glava, listova cirkulara, svrdala itd.

Sve mašine za obradu drveta kompanije Wood-Mizer dele neke zajedničke karakteristike:

•    Četvorostrane blanjalice/profilirke imaju gornju, donju, desnu i levu reznu glavu, što omogućava oblikovanje obradka sa svih strana u samo jednom prolazu materijala kroz mašinu. Poseban motor pokreće svaku reznu glavu kako bi se povećala efikasnost i smanjila potrošnja energije. Profilni noževi se jednostavno i brzo menjaju na reznim glavama. U katalogu Wood-Mizer „TOOLS” dostupni su brojni noževi različitih oblika i profila.
•    Radni stolovi od livenog gvožđa pružaju stabilnu osnovu za preciznu obradu drveta uz eliminaciju vibracija. Visokokvalitetno liveno gvožđe garantuje povećanu izdržljivost, pouzdanost i otpornost na habanje. I ulazni i izlazni stolovi su izrađeni od visokokvalitetnog čelika kako bi se osiguralo udobno uvlačenje materijala.
•    Upravljanje blanjalicom/profilirkom je ergonomsko, pomoću jednostavno dostupne upravljačke ploče koja uključuje zasebne prekidače za uključivanje svake glave rezača. Parametri rezanja (širina, visina) mogu se jednostavno prilagoditi jednostavnim i pouzdanim rešenjima (ručke, poluge).
•    Kompaktan i lagan dizajn s točkićima omogućava jednostavno kretanje po radionici. Pored toga, sve mašine za obradu drveta imaju otvore za usisavanje prašine za efikasno uklanjanje piljevine i ivera.
•    Cela linija Wood-Mizer Woodworking proizvoda se proizvodi u Evropskoj uniji od sirovina renomiranih dobavljača i uz primenu najbolje dostupne tehnologiju proizvodnje. Wood-Mizer pruža 2 godine garancije i vrhunsku korisničku podršku nakon prodaje za sve mašine za obradu drveta.





Tokom sajma LIGNA 2023, kompanija Wood-Mizer je predstavila nove jedinice za obradu drveta – blanjalicu MP280 i testeru za ploče MS750.

Kompanija Wood-Mizer je razvila drugu generaciju blanjalica/profilirki koje su zasnovane na proverenoj jedinici MP260 koja je postala popularna u celom svetu kako bi ispunila stalno rastuća očekivanja drvoprerađivača. Njena naslednica, blanjalica/profilirka MP280 je funkcionalna i svestrana jedinica za obradu drveta s nekim tehničkim rešenjima iz vodeće blanjalice/profilirke MP360.

MS750 ima robusnu jedinicu za rezanje od livenog gvožđa, oštricu testere i precizan aluminijumski pokretni sto. Mašina je razvijena za stolarske radionice i proizvođače nameštaja koji traže efikasnije načine preciznog dimenzionisanja i režu razne materijale od drveta. Na sajmu LIGNA 2023 predstavljena je MS750, testera za obradu ploča, drvenih ploča i ploča od punog drveta.

Na sajmu LIGNA 2023, kompanija Wood-Mizer je pokazala svoju predanost pomaganju svojim klijentima da razviju svoje projekte obrade drveta, poslovanje i kreativne planove s drvetom. Razvoj i proizvodnja kompaktnih, višenamenskih i pristupačnih mašina za obradu drveta sposobnih za proizvodnju visokokvalitetnih gotovih proizvoda od drveta dodatno otkriva značenje slogana kompanije Wood-Mizer – Od šume do konačnog oblika.


***
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x