• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

4. jun 2021.

Usmeravanje na produktivnost: Pilanska linija Wood-Mizer “LT70 HEAVY-DUTY”

Wood-Mizer najavljuje novu emisiju “UŽIVO”, kojom predstavlja jednu od najtežih mašina za rezanje Wood-Mizer-a, “LT70 HEAVY-DUTY”, u okruženju s okrajčivaćem “EG300”, utovarnim rampama i stolom za sortiranje okrakaka. Internet prezentacija zakazana je za 10. jun 2021. godine, a biće dostupna i kao YouTube film.Jeste li ikada videli brentu “LT70” u radu? Sigurno jeste! Jedna je od najpoznatijih profesionalnih brenti firme Wood-Mizer, koja ima veliku i izdržljivu glavu sposobnu za precizno i produktivno rezanje. No, jeste li ga ikad videli u HEAVY-DUTY konfiguraciji, kako radi u središtu proizvodne linije zajedno s drugim mašinama? Ako niste, dolazi prava prilika.

U predstojećoj prezentaciji “UŽIVO-Usmeravanje na produktivnost“, Wood-Mizer će predstaviti jedan od svojih najjačih mašina za rezanje, “LT70 HEAVY-DUTY”, u suradnji s višelisnim cirkularom i okrajčivačem “EG300”, utovarnim rampama i stolom za sortiranje. Ovu naprednu i efikasnu proizvodnu liniju možete videti u radu a u stvarnom vremenu.

Slobodno se pridružite internet emisiji, zakazanoj za 10. juna 2021.,  na
- poljskom jeziku u 10:00 (GMT + 2)
- engleskom jeziku u 13:00 (GMT + 2).
Na ovoj stranici https://www.woodmizer.rs/live možete videti raspored prenosa, učlaniti se i postaviti podsetnik za info o tom prenosu.
Voditelj emisije je Adam Kubiak, voditelj industrijske prodaje, jedan od vodećih inženjera firme Wood-Mizer, koji se raduje što će podeliti svoje znanje i iskustvo na temu rešenja za sastav industrijske brente.Linijaza rezanje koja će biti predstavljena  “UŽIVO” sastoji se od:
- LT70 HEAVY DUTY
- EG300 Višelisni cirkular i okrajčivač
- Sto za sortiranje piljenica
- Lančani transporter dužine 2,7 m s pogonom
- Rampa za utovar trupaca
- LT70 Daljinska upravljačka konzola

U središtu linije je brenta “LT70 HEAVY DUTY”, kombinacija dve dobro dokazane brente Wood-Mizera - široka glava brente “LT70” i napredno industrijsko postolje brente WM4000. Spajanjem dve mašine, Wood-Mizer je stvorio impresivnu, efikasnu i brzu brentu, zadržavajući istovremeno jeftino održavanje i jednostavnost rada.
 Brenta “LT70 HEAVY DUTY” rešenje je za velike pilanske firme. Odlikuje ga masivna glava sposobna za precizno reže trupaca prečnika do 95 cm, potpomognutih automatskim izborom debljine piljenica, električno te podesivom vodilicom lista tračne testere, automatskim sistemom podmazivanja vodom lista tračne testere, predrezačem za uklanjanje kore i laserskom crtom. Rukovalac upravlja mašinom iz udaljenosti, smešten na najudobnijem mestu u blizini brente.Wood-Mizerov inženjerski tim dizajnirao je ovu proizvodnu liniju, kako bi udovoljila individualnim zahtevima kupaca. Ovaj  tim se specijalizovao za razvoj različitih sistema rezanja za kupce koji traže svoje načine za smanjenje troškova instalacije, rada i održavanja, a istovremeno da proizvode više materijala sa manje otpada, te smanje potrebe za radnom snagom.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se