• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

WOOD-MIZER MAŠINOM EG300 DO VEĆE PRODUKTIVNOSTI U IZRADI NAMEŠTAJA

28. oktobar 2019.

WOOD-MIZER MAŠINOM EG300 DO VEĆE PRODUKTIVNOSTI U IZRADI NAMEŠTAJA

U preduzeću Bata Đ, u mestu Strojkovce pokraj Leskovca, gospodin Bratislav Đorđević već deset godina uspešno proizvodi nameštaj koji plasira širom Srbije.

"Posle srednje završene škole sam upisao medicinski fakultet,ali sam ubrzo shvatio da medicina nije moj životni poziv, te sam se vratio u rodni Leskovac." - počinje priču Bratislav – "Zaposlio sam se, i sticao znanje u drvoprerađivačkoj industriji."

G.din Đorđević je, 2009-e godine odlučio da se oproba sam u proizvodnji nameštaja i  otvorio je  malo preduzeće sa svega dva zaposlena radnika u adaptiranim prostorijama kuće.
"Kupovinom kreveta u salonu pre desetak godina, došao sam na ideju, kako bi i ja mogao započeti proizvodnju istog. I tako – krevet po krevet – posle pet godina rada u kućnoj radionici, uspeo sam da izgradim fabriku nameštaja u Strojkovcu, površine  4000m². " - priča on.U fabrici nameštaja BATA Đ je zaposleno 50 radnika na poslovima proizvodnje drvenih elemenata, sečenja, krojenja, šivenja i sklapanja nameštaja. Težeći zaokruživanju čitavog procesa proizvodnje nameštaja, sami proizvode žičana jezgra za dušeke.

"Nameštaj dizajniramo sami, ali istovremeno  izlazimo u susret našim klijentima u odabiru boja i materijala po njihovoj želji. Vodimo se poslovnom politikom da kupac mora biti zadovoljan, i na taj način u velikom procentu smanjujemo nezadovoljstvo klijenata." - tvrdi g-din Đorđević.
Uz podršku porodice i vredan tim saradnika, g. Đorđević  uspeva da - osluškujući promene na tržištu i potrebe klijenata – svoju proizvodnju prilagodi trenutnoj potrebi tržišta. Tako je, pored dva vlastita salona, uspeo da plasira svoje proizvode u više od 30 salona širom Srbije.

Nedavno su svoj proizvodni proces obogatili  Wood-Mizer mašinom za krajčenje dasaka EG300. "Kupovina Wood-Mizer okrajčivača je bio dobar poslovni potez, jer je ova mašina ubrzala proces proizvodnje, a prvenstveno je bitna zbog visoke iskorištenosti dasaka. Prednost Wood-Mizer okrajčivača je u tome, što istovremeno može raditi i kao višelisni cirkular sa pet kružnih testera, i time znatno doprineti povećanju produktivnosti." - tvrdi g-din Bratislav Đorđević.
Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se