• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

ČLANCI

Wood-Mizer predstavlja brentu za široke trupce LX250

27. januar 2021.

Wood-Mizer predstavlja brentu za široke trupce LX250

Wood-Mizer predstavlja brentu “LX250” namenjenu pilanarima i stolarima koji trebaju izrezati masivne trupce i okrajke širine do 138 cm. Pridruživši se Wood-Mizerovoj vodećoj paleti brenta sa uskim tračnim testerama, “LX250” je druga brenta najvećeg kapaciteta koju nudi firma, koja sa popularnom brentom “WM1000” je sposobna  za rezanje trupaca prečnika 170 cm.




Dizajnirana u SAD-u i proizvedena u Poljskoj, “LX250” je robustna brenta s upravljačima glave testere za lako upravljanje, sa podesivim unapred postavljenim postavkama za brzu i preciznu kontrolu visine tračne testere i širokim rezom širine 138 cm, idealnim za rezanje širokih trupaca. Ključna inovacija serije brenti Wood-Mizer “LX” uključuje kruti noseći okvir glave “LX Frame” koji drži upravljačku tastaturu, motor i glavu brente. Dizajnirana za veću širinu i debljinu reza, “LX” okvir putuje po dvostrukim paralelnim kaljenim čeličnim šinama na postolju i omogućava rukovaocu bolju vidljivost za vreme rezanja.



LX250 Brenta sa širokim pločama

•    Prečnik trupaca od 140 cm, maksimalna širina reza 138 cm i dužina reza 4 m
•    Dostupno opciono produženje kreveta, svaki modul dužine 1,85 m
•    Pogon glava brente gore / dolje i naprijed / natrag s dvostrukim sistemom lanca napajanja
•    Podesive, unapred zadane mere za željenu debljinu trupca za brzu i preciznu kontrolu visine lista tračne testere
•    Trofazni elektromotor snage 15kW
•    Dizajniran u SAD-u, izgrađen u Poljskoj







"Wood-Mizer posvećen je pružanju najboljih brenti i opreme za primarnu obradu drveta koja odgovara različitim potrebama naših kupaca", rekao je Roman Frontczak, direktor inženjerstva, istraživanja i razvoja. - Uz rastuću potražnju za širokim, debelim okrajcima , "LX250" kupcima daje brentu velikog kapaciteta po pristupačnoj ceni, koja može efikasno proizvesti ovakove posebne drvne proizvode visoke vrednosti."

Za više informacija kontaktirajte svog lokalnog predstavnika firme Wood-Mizer.




Name:
Email:
Subject:
Message:
x

WOOD-MIZER NOVOSTI

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI

NOVINE

Newsletter

Ukoliko Vam se sviđa ovaj članak, nemojte propustiti sledeće! Dobijajte mesečne novosti i članke od Wood-Mizera u inbox.

Prijavite se