Vijesti

MF130 - NOVA MULTIFUNKCIONALNA VERTIKALNA GLODALICA

3. jul 2019.

MF130 - NOVA MULTIFUNKCIONALNA VERTIKALNA GLODALICA

Mašina MF130 je multifunkcionalni uređaj koji pruža maksimalnu fleksibilnost u stolarskim radionicama. Dizajniran je da pruži mogućnost sveobuhvatne proizvodnje drvenih proizvoda. MF130 može da se koristi za jednostavno formiranje, formiranje krivina, glodanje, stezanje i mnoge druge primene!

Glavne prednosti:
• Rezna glava sa podesivim uglom obrade i pozicijom - od vertikalnog do horizontalnog položaja.
• Maksimalna fleksibilnost i širok spektar mogućih primena.
• Stabilno telo/korpus od livenog gvožđa i lagani aluminijumski sto.


Glava MF130 se može podići i spustiti prema potrebi. Zahvaljujući mogućnosti kretanja glave na 270 stepeni, uređaj može da obradi materijal iz skoro bilo kog ugla. U nekoliko prolaza materijala kroz mašinu, omogućava četverostrano obrađivanje, završnu obradu ploče i pravljenje  rupa. Sve ove operacije se mogu obaviti pomoću jedne MF130 glave, koja je posebno konfigurisana za svaku vrstu materijala.

Dodatna oprema, kao što su višesmerna tablica koja olakšava bilo kakvo manevrisanje materijala, ili dodatni alati koji omogućavaju obradu krivulja (dostupno sa različitim radijusima) povećavaju opseg njegovih mogućnosti.

Mašina MF130 proizvedena je u Švedskoj 1980. godine, a trenutno se nalazi pod brendom Wood-Mizer, stalno jača reputaciju Wood-Mizer-a kao pouzdanog, međunarodnog proizvođača opreme za preradu drveta od trupaca do gotovih proizvoda od drveta.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Wood-Mizer novosti

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI