Vijesti

Poznata brenta Wood-Mizer LT40 – sada, po želji, sa ŠIROKIM otvorom

4. novembar 2020.

Poznata brenta Wood-Mizer LT40 – sada, po želji, sa ŠIROKIM otvorom

Wood-Mizer predstavlja novu formu glave brente sa širokim otorom, na svetski poznatom modelu brente LT40. Ova mogućnost povećava kapacitet rezanja i korisna je za pilanare koje trebaju dodatnu širinu za rezanje.

Široki otvor glave brente, povećava maksimalnu širinu rezanja od 72 cm na standardnim modelima na 84 cm na modelima sa širokom glavom. Širi otvor glave omogućuje rezanje trupaca većeg prečnika - do 100 cm.

Model LT40WIDE opremljen je točkovima s remenom prečnika 483 mm i koristi dužinu lista tračne testere od 433 cm. Kako bi se osigurala bolja stabilnost lista testere, nova LT40WIDE opremljena je nadograđenim sistemom rolki - vodilica lista testere.

Tehnički podatci  pilane LT40WIDE

• maksimalni prečnik trupca 100 cm
• maksimalna širina rezanja 84 cm (udaljenost između rolki - vodilica
• 63 cm maksimalna širine ćetvrtaka
• Dužina trupaca 5 m (S postolje) ili 6,3 m (M postolje) ili 8,4 m (L postolje)

Mogućnost šireg otvora glave, dostupna je i u drugim serijama brenti Wood-Mizer kao što su LT15WIDE i LT70WIDE.

"Budući da je razvijena opcija širokog otvora glave za našu najpopularniju seriju LT40, otkrili smo da su, na primer, u SAD-u gotovo svi novi LT40 sada naručivani u ovoj formi", kaže Roman Frontczak, direktor korporativnog istraživanja i razvoja Wood-Mizer . „Nove brente širokih otvora glava daju našim pilanarima veće mogućnosti za rezanje širih trupaca bez žrtvovanja potreba za pokretljivošću brente ili proizvodnjom rezane građe.

Dizajn pritezanja trupaca takođe će se nadograditi kako bi se dobio veći maksimalni kapacitet rezanja četvrtaka do 72 cm.

Molimo. kontaktirajte svog lokalnog predstavnika firme Wood-Mizer da biste saznali više ili zatražili ponudu.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Wood-Mizer novosti

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI