Vijesti

Prezentacija preduzeća Wood-Mizer Balkan u Paraćinu

20. jun 2019.

Prezentacija preduzeća Wood-Mizer Balkan u Paraćinu

Naše preduzeće je, i ove godine, početkom juna organizovalo prezentaciju svojih proizvoda. Ovaj put su nam vrata otvorila braća Aleksandar i Goran Milošević iz Paraćina, u čijem vlasništvu je preduzeće Drvo Mag.

Horizontalne brente LX100, LT15 i mobilna LT20 su bile izložene, a brenta LT40 se mogla isprobati i u radu. Posebnu pažnju su privukli dvoglava vertikalna brenta TVS i vertikalna mašina SVS, koja priprema trupac za prelazak na prorezivanje kada je smeštena iza TVS mašine u proizvodnoj liniji.

Pored ovih mašina posetioci su bili u prilici da se upoznaju sa širokom paletom Wood-Mizer prateće opreme, rezervnih delova, kao i tračnim i kružnim testerama za drvo i metal.

Takođe je demonstrirana priprema testere za oštrenje kao i sam proces oštrenja i razmetanja na Wood-Mizer oštreilici i razmetaču.

Preduzeće Wood-Mizer Balkan se zahvaljuje ljubaznim i gostoljubivim domaćinima na pomoći oko organizovanja prezentacije.Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Wood-Mizer novosti

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI