Vijesti

Prezentacija preduzeća Wood-Mizer Balkan u Strojkovce, 4 i 5-og oktobra 2019

30. septembar 2019.

Prezentacija preduzeća Wood-Mizer Balkan u Strojkovce, 4 i 5-og oktobra 2019

Preduzeće Wood-Mizer Balkan i ove godine održava prezentacije svojih proizvoda širom naše zemlje. Nakon Paraćina, gde je zabeležena velika posećenost, svoj karavan selimo u Strojkovce kraj Leskovca.

Prezentacija će se održati 4 i 5-og oktobra (petak i subota) u selu Strojkovce kod Leskovca u fabrici nameštaja BATA Đ, čiji je vlasnik Bratislav Đorđević.  

Prezentacija počinje u 10.00 a završava se u 16.00 časova.

Predstavićemo popularne horizontalne brente LT15 i LT20, mašinu za sečenje kratkih i tankih trupaca TVS, mašinu za izradu paletnih elemenata HR115, trakaste i kružne testere, oštrilice i razmetače. Naši predstavnici su spremni da pokažu kako mašine rade kao i da prenesu svoja iskustva u radu sa njima a i u održavanju Wood-Mizer testera.

Preduzeće “Wood-Mizer Balkan” poziva svoje kupce i ostale  drvoprerađivače da posete našu prezentaciju mašina i ostale opreme za obradu drva.

WOOD-MIZER BALKAN D.O.O.
(0) 230 425 754
(0) 63 568 658

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Wood-Mizer novosti

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI