Vijesti

Wood-Mizer predstavlja kompaktnu, ekonomičnu brentu LX50

23. avgust 2019.

Wood-Mizer predstavlja kompaktnu, ekonomičnu brentu LX50

Wood-Mizer lansira novu brentu namenjenu za početnike , ljubitelje obrade drveta i mala preduzeća

Trenutno je nova brenta LX50 najjeftinija brenta u porodici Wood-Mizer brenti, linije LX sa dvostrukom šinom. Premijerno predstavljena na sajmu LIGNA 2019 u Nemačkoj, novu brentu LX50 odlikuju  prednosti poznate i proverene  Wood-Mizer tehnologije kao i  niska cena.

Brenta LX50 koristi Wood-Mizer testere, pomoću kojih se povećava iskorištenost drvne mase,jer ima manje piljevine, a pritom se smanjuje i potrošnja energije. Rezanje sa brentom LX50 je jednostavno i lako uz ručno rukovanje  trupcima, postavljanjem testere i sistemom guranja.

Ključna inovacija Wood-Mizer LX serije brenti uključuje čvrst LX okvir koji sadrži upravljačku kutiju, motor i glavu brente. Jednostavan i čvrst dizajn brente omogućuje da brenta LX50 brzo, efiksno  i precizno reže.

Osobine brente LX50
• elektromotor snage 5.5kW ili benzinski motor od 14KS
• maksimalni prečnik trupaca do 66cm sa maksimalnom širinom rezanja od 55cm
• dužina rezanja 3.8m ili duže uz nastavke postolja dužine 1.53m
• snažan LX okvir za reznu glavu, čvrsta konstrukcija na dvostrukim šinama

“Preduzeće Wood-Mizer je usmereno na proizvodnju najkvalitetnije opreme, kako za mala preduzeća, tako i za visokoproduktivne pilane” - tvrdi Robert  Baginski, predsednik Wood-Mizer Industries - “Brenta LX50 se uklapa u potrebe primarne prerade trupaca kao i za drvoprerađivače, koji zahtevaju precizno rezanje građe uz povoljnu cenu.”

Brenta LX50 će u Evropi biti dostupna od septembra 2019. Više informacija potražite na ovoj stranici ili se obratite lokalnom predstavniku preduzeća Wood-Mizer.


Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Wood-Mizer novosti

Otvorili ste stranicu novosti Wood-Mizer kompanije – svetskog lidera u proizvodnji trakastih testera i mašina za sečenje. Ovde možete naći novosti, savete o upotrebi opreme i intervjue sa vlasnicima mašina.

Svaka priča – poslovna ideja ili novi pristup  vam otvaraju nove mogućnosti u razvoju vašeg posla. Ako ste u potrazi za novim tehnologijama ili razmišljate o novom projektu – na pravom ste mestu!

WOOD-MIZER NOVOSTI