• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Wood-Mizer Srbija

Dobrodošli na srpski sajt Wood-Mizer Balkan  – Generalni zastupnik firme Wood-Mizer Industries za Srbiju, BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Kosovo. Wood-Mizer je svetski lider na tržištu mobilnih i stacionarnih pilana kao i u proizvodnji testera.


"Naše preduzeće- Wood-Mizer Balkan- koje se nalazi u Kikindi, je jedno od najstarijih dilera u Evropi", - kaže Dragan Markov, vlasnik-direktor preduzeća Wood-Mizer Balkan.

"Otvaranjem predstavništva u Srbiji, Wood-Mizer je želeo prvenstveno da se pobrine kako bi olakšao Vaše poslove oko obrade drveta. Na lageru uvek imamo testere i rezervne delove. Pokušavamo  u što kraćem roku da rešimo sve tehničke probleme, koje se eventualno pojave u toku rada na Wood-Mizer brentama. Takođe  varimo testere uz garanciju kvaliteta vara. Pružamo tehničke savete, i ukoliko je potrebno, vršimo obuku Vaših operatera u našim poslovnim prostorijama".
 
"Nabavkom rezervnih delova i testera, uštedećemo Vam vreme, koje možete posvetiti stvaranju profita pomoću rezanja drveta. Jer, svaki put kada se odlučite da samostalno kupite rezervni deo kako bi uštedeli novac, trebalo bi da razmislite i o tome kako bi  ugradnjom neoriginalnog dela u mašinu kasnije mogli da izazovete zastoj u proizvodnji. A izgubljeno vreme rada mašine stvara i izgubljeni profit.

Obraćajući se nama, dobićete originalne kvalitetne rezervne delove i uz tehničku pomoć naših kvalifikovanih stručnjaka Vaš posao će ubrzo napredovati. Ovo je situacija u kojoj nema gubitnika, samo pobednika", tvrdi Dragan Markov.

"Mnogi od vas rade  na brenti LT15, koja je ujedno i najpoznatiji model Wood-Mizer brente u Srbiji. Ona je zaslužila opšte priznanje jer je pouzdana, jednostavna  za održavanje, nadogradiva, lako reže i pruža kvalitetan proizvod", kaže Dragan Markov.

"Ovom prilikom bih želeo da skrenem pažnju na produktivniju mašinu – brentu LT20B. Dizajn ove pilane je vrlo sličan brenti LT15, a ipak je korak ispred nje.  Brenta LT20B je opremljena jačim motorom, može da reže trupce većeg prečnika nego brenta LT15, te zbog veće brzine rezanja pruža veći kapacitet rezane građe na sat. Mašina koristi tanke testere, i tako iskorištenost sirovine ostaje ista: brente LT15 i LT20B, u proseku svakim rezom daju jednu dasku više u odnosu na kružne testere".

"Ukoliko planirate da pokrenete posao ili razmišljate o proširenju proizvodnje, brenta Wood-Mizer LT20B može biti odlično rešenje za Vas", predlaže Dragan Markov, vlasnik-direktor preduzeća Wood-Mizer Balkan.


Pomoću drveta, možemo izgraditi bolji svet za milione ljudi, sad i u budućnosti. Održivost i profitabilnost je dostižan cilj sa Wood-Mizer  inovativnim rešenjima. Sa Wood-Mizerom, Vi možete rezati bilo koje drvo bilo gde.

Wood-Mizer  oprema omogućuje moderni proces obrade drveta sa pametnim mašinama  uz povećanje profitabilnosti promovišući održivost. Prvi osnovni modeli su prerasli u savremeno konstruisane mašine sposobne za rezanje bilo kog drveta na bilo kom kontinentu.

Profesionalna narandžasta linija brenti i opreme pružaju širok spektar mogućnosti za mala preduzeća i pojedince.

Industrijske pilane i male proizvodne linije su pogodne za komercijalnu proizvodnju, dok se oslanjajući se na prednosti tankoreznih testera smanjuju operativni troškovi i povećava se prinos iz svakog trupca.

Širokotračne brente projektovane za pouzdanu proizvodnju u udaljenim  regionima su najnoviji napredak Wood-Mizer linije. Ostali razni proizvodi uključuju paralice, okrajčivače, mašine za bočno sečenje, industrijsku opremu i ostalo.

WM1000
MP200
Circular Blade

Širok spektar Wood-Mizer  testera za rezanje bilo kog drveta od ekonomičnih karbon-sečiva za kontinualnu proizvodnju  do premijum karbidnih  i bimetal sečiva visokih performansi.

Moderna proizvodnja

Savremeni proizvodni pogoni u Americi i Evropi garantuju vrhunski kvalitet  po pristupačnoj ceni – bilo gde u svetu.  Premium čelik i visokokvalitetne komponente su najbitnije. Principom male proizvodnje i neprekidnim unapređenjem  svih odeljenja stalno se  pronalaze novi načini za poboljšanje procesa, kvaliteta i brzine. Stroga kontrola kvaliteta i stalno poboljšanje u svakom koraku proizvodnje sprovodi se od početne koncepcije i razvoja  do finalnog sklapanja svakog pojedinačnog proizvoda.

Sawmill assembling
Blade production
Welding robot

Više od 80.000 kupaca širom sveta

Sa filijalama na pet kontinenta i više od 100 ovlašćenih dilera širom sveta,Wood-Mizer je posvećen uspehu klijenata. Naši timovi za međunarodnu prodaju i usluge pružaju savete, iskustva i lokalne usluge širom sveta, sa dugogodišnjim iskustvom na različitim tržištima.

Većina klijenata su mala preduzeća koja izdržavaju svoju porodicu snabdevajući se od lokalnih uzgajivača drveta. Poljoprivrednici, drvoprerađivači i zanatlije  mogu rezati drvo za svoje potrebe kako bi održali svoje poslovanje. Razvijajući se, oni razvijaju i lokalnu ekonomiju, otvaraju nova radna mesta i poboljšavaju životni standard  širom sveta.

Budućnost


Mi se trudimo da vam pomognemo oko pravog izbora u vašim planovima, koliko god oni bili ambiciozni.

Kada se odlučite za Wood-Mizer pilanu, kupujete više od proizvoda – postajete član Wood-Mizer porodice.

Budućnost vaše kompanije uz Wood-Mizer je osigurana.

New Production building