Oštrilice testere

BMS500 - Profesionalna oštrilica

BMS500 je dizajnirana da odgovara zahtevima visokoproizvodnih pilana za oštrenje testera u kontinuitetu. Konstrukcija je industrijskog nivoa, a automatske funkcije omogućavaju da se manje fokusirate na oštrenje testere, i budete efikasniji sa  vašim vremenom. BMS500 može oštriti testere širine od 25mm do 75mm i razmak zuba od 12.7mm do 28.6mm.

 BMS500 koristi industrijski CBN kamen prečnika 203mm za oštrenje testera, i sa obrtajem od 4250/min. Poklopac kućišta i kamen za oštrenje podignite za nesmetano postavljanje i vađenje testere.  Prozor na poklopcu i LED osvetljenje omogućavaju operatoru pažljivo i sigurno praćenje procesa oštrenja. Kontrolni upravljač sadrži brojač zuba, promenljivu brzinu brušenja, i dva modula: podešavanje i rad. Oštrilica je podešena da se sama zaustavi nakon što naoštri tačan broj zuba.

Karbidni strug oštri svaki zub i pomoću čistača automatski čisti višak masnoće sa testere. Ulje se  čisti pomoću magneta odstranjujući čestice gvožđa. 

Dizajniran od strane stručnjaka za kvalitet i proizvodnju, BMS500 je jedinstvena oštrilica na tržištu danas.  


BMS250 - Lični oštrač testere

BMS250 oštrilica testere je idealna za pilanare koji žele da investiraju u visokokvalitetnu, automatsku oštrilicu koja redovno i pouzdano može oštriti testere. 

BMS250 automatski oštri zube testere prema zadatom određenom broju zuba. Poklopac kućišta i kamen za oštrenje podignite za nesmetano postavljanje i vađenje testere. Poseduje auto-prekidač i kontrolu promenljive brzine pomeranja zuba sa kontrolnog upravljača.  Poklopac obuhvata testeru tokom oštrenja i izduvni ventil. Čistač automatski  čisti ulje sa testere. 

BMS250 koristi pun profil kamena za oštrenje od 127mm, koji se isporučuje u raznim profilima, i spreman je odmah za oštrenje. BMS250 je opremljen jednofaznim AC motorom od 0.18kW sa brzinom obrtaja od 2800 u minuti. Sistem podmazivanja testeru hladi tokom oštrenja, a magneti privlače čestice metala, čiste ulje za ponovnu upotrebu. Gurač zuba je prilagodljiv za fino podešavanje, kao i visina zuba testere za širinu od 25mm do 50mm.