Razmetač

BMT300

BMT300 industrijski razmetač je dizajniran za preduzeća za profesionalno oštrenje testera i za velike pilane.  Maksimalna širina testere je 75mm, a brzina razmetanja do 24 zuba po minuti. Pneumatski razmetač BMT300 osigurava tačno i sigurno razmetanje zuba. Elektronski kontrolni uređaj prikazuje sve parametre. Jednostavno postavite testeru, i započnite razmetanje u željenom režimu. Kada završi sa jednom stranom, obrnite testeru, podesite razmetač tako što pomerite gurač testere u drugi položaj. 

Nekoliko različitih režima i funkcija omogućavaju  fleksibilnost rukovanja operatera. Kontrolni režim jednostavno proverava zube. Redovan režim podešavanja može prepoznati stanje zuba, i po potrebi automatski ga saviti . Nakon podešavanja testere, razmetač će se zaustaviti, ili će proveriti testeru radi sigurnosti. Tolerancija za minimalni i maksimalni razmet se može podešavati.

BMT300 je dizajniran kao pratilac oštrača BMS500 i namenjen je za preduzeća sa više brenti u radu, kao i servisnih centara čije se poslovanje zasniva na održavanju testera.


BMT250

BMT250 dupli razmetač sa polu-automatskim podešavanjem  razmeće obe strane vaše testere visokokvalitetno i efikasno.

BMT250 sa električnim napajanjem omogućava da se testera pomera ravnomerno napred dok se zubi postavljaju.  BMT250 se može podešavati za testere širine 25-75mm, i razmaka zuba između 13 i 32mm. Rad BMT250 se kontroliše sa centralno upravljačke kutije, koji kontroliše automatski broj zuba, koji se zaustavlja kada svi zubi prođu.

Merač precizno meri svaki zub kako bi osigurao ujednačenost celog niza zuba  i ponovno spremio testeru kao novu.


BMT200

Razmetnite obe strane testere lako sa ručnim razmetačem BMT200, koji će vam pomoći da produžite oštrinu vaše testere i dobiti gladak rez.

BMT200 je dizajniran za pristupačno razmetanje testere. Jedan red ručice razmeće dva zuba i pomera testeru napred istovremeno. 

BMT200 rukuje sa testerama  širine 25mm-75mm, sa razmakom zuba od 13mm do 32mm. Merač precizno meri svaki zub kako bi osigurao tačnost celog niza zuba  i ponovno spremio testeru kao novu.


BMT150

Razmetnite obe strane testere lako sa ručnim razmetačem BMT150, koji će vam pomoći da produžite oštrinu vaše testere i dobiti gladak rez. BMT150 je dizajniran za pristupačno razmetanje testere. Operator povlači ručku unazad i postavlja oba zuba, i kako gura ručku napred gura testeru radi podešavanja sledeće grupe zuba za razmetanje. Nema potrebe za okretanjem testere. 

BMT150 rukuje sa testerama  širine 25mm-76mm, i sa preciznim podešavanjem razmaka zuba od 6mm do 32mm. Merač precizno meri svaki zub kako bi osigurao tačnost celog niza zuba  i ponovno spremio testeru kao novu.


BMT100

BMT100 je dizajniran za jednostavno, precizno i jednostavno razmetanje.

Jednostavno rukovanje testerom i razmetanje jedne strane. Komparater precizno meri svaki zub kako bi osigurao tačnost celog niza zuba  i ponovno spremio testeru kao novu. Kada se završi jedna strana, okrenuti testeru i razmetnuti zube naizmenično.

Ručnim podešavanjem mogu se razmetati testere širine 25mm-50mm, i isporučuje se sa mogućnošću podešavanja različitih profila testera. Tačka razmetanja se može po potrebi podešavati.

Za pojedinca koji ima malu količinu testera a treba da obezbedi kontinuirano razmetanje, BMT100 je odličan način za početak.